KURSSI: Luovuuden ihmeet – Löydä ja valjasta luovuus käyttöösi

Arvio 5.00 5:stä perustuen 1 asiakkaan arvioon.
(1 tuotearvio)

100,00 

Luovuus on Maailman Talousfoorumin mukaan 3. tärkein työelämätaito vuoteen 2020 mennessä. Kaksi tärkeämpää liittyvät läheisesti luovuuteen – kriittinen ajattelukyky ja ongelmanratkaisukyky pitävät kärkisijoja.

Luovuus on se jokin ominaisuus ihmisessä, joka tekee elämisestä elämisen arvoista. Luovuutta on kyky ajatella ja nähdä toisin. Luovuutta on kyky toimia toisin, tai yleensäkään toimia, kun muut jäävät paikalleen vain katsomaan.

Luovuus on katseen nostamista varpaista kohti ympäröivää maailmaa. Luovuutta on ajatuksien yhdistäminen, uuden kokeileminen ja virheiden näkeminen opetuksina.

Tervetuloa mukaan upouudelle Luovan Laboratorion kurssille. Vetäjänä ja tarinankertojana toimii Sami, joka haluaa nähdä leveän onnistumisen hymyn kasvoillasi.

Seuraava kurssi alkaa luultavasti kesällä 2019.

Lue lisää kurssin sisällöstä alta. 

Varasto loppu

Osasto:

Kuvaus

Luova Laboratorio on nyt tuottanut uuden, upean kurssin luovuuden ihmeiden valjastamisesta elämäsi käyttöön. Kurssi ohjaa meitä, ihan tavallisia ihmisiä näkemään kaiken kauneuden ympärillään, luovuuden sisällään ja opettaa ihmisiä toimimaan jokaisessa hetkessä luovuuttaan käyttäen. Kurssilla opit muun muassa ajattelutekniikoita, uusien ajatuksien löytämistä, kehittymisen keinoja, innovaatiotyökaluja ja flow-tilan löytämistä.

Luovuuden usein ajatellaan olevan jotain taianomaista, vapaata assosiaatiota ja värien virtaa. Tällä kurssilla kuitenkin opit sen olevan jotain täysin luontevaa – eteenpäin puskevaa energiaa, jonka voit oppia ottamaan haltuusi.

Kurssin hinta on 100 euroa. Kurssi sisältää yhteensä 18 tehtävää ja oppituntia, jotka saapuvat sinulle sähköpostitse. Kurssin kesto on samoin samalla vähintään 18 päivää. Voit kuitenkin asettaa kurssin myös tauolle yhdeksi tai kahdeksi viikoksi, jolloin tehtäviä ei sinulle satele sähköpostin täydeltä vaikkapa lomasi aikana. Kurssin kieli on suomi. Osa materiaaleista on videolla, osa tekstinä.

Kurssi sisältää myös pääsyoikeuden yksityiseen ja kannustavaan yhteisöön, jossa voit keskustella muiden kurssin osallistujien kanssa, jakaa ajatuksia, vinkkejä ja tavoitteita. Osallistuminen onnistuu nimimerkillä tai omalla nimellä, mutta osallistuminen ei ole pakollista.

Kurssin aikana sinulle kuuluu halutessasi myös yhteensä tunnin kestoinen tapaaminen kurssin vetäjän ja valmentajan, Samin kanssa. Yhdessä hänen kanssa voit peilata kehitystäsi, osaamistasi, tavoitteitasi ja niiden kaikkien parempaa hyödyntämistä omassa elämässäsi.

Kurssi alkaa kaikilla osallistujilla samaan aikaan. Kurssi on juuri käynnissä, se alkoi 15.2.2019 ja alkaa taas seuraavan kerran joskus myöhemmin, ehkä, mahdollisesti ja luultavasti (noin kesällä, suurinpiirtein).

1 arvio tuotteelle KURSSI: Luovuuden ihmeet – Löydä ja valjasta luovuus käyttöösi

  1. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

    Lassi Viljakainen

    Ajattelin kurssin ottaa sellaisena kevyenä välipalana ja nautiskella. Heti ensimmäiset pari jaksoa meni niin ihon alle että piti ottaa vähän taukoa ja mietiskellä omaa elämää. Loistava kurssi jonka avulla voi sukeltaa omiin ajatuksiin ja hakea avaimia positiiviseen muutokseen ja luovuuteen. Ehdottomasti suosittelen lämpimästi.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *