Ale!

KIRJA: Luova laboratorio – 15+1 tietä luovuuteen

38,90  10,00 

”Inspiroiva ja ajatuksia tutisuttava. #uudettuulet” (@ylitaloannika, Twitter)

”Jos luet tänä vuonna vain yhden kirjan, lue tämä.” (@minnainen, Instagram)

Luovuus on eräs tärkeimmistä tulevaisuuden työelämän taidoista. Luovuus on kaunista ja rumaa, se on arkista ja täysin käsittämätöntä. Luovuus on ihanaa, luonnollista ja kiehtovaa, ja välillä se on ihan täyttä helvettiä.

Tässä kirjassa Suomen 15 luovinta tekijää, ajattelijaa, ilmiötä ja taiteilijaa kertovat oman tarinansa luovuudesta. Kuulet mm. Palefacen, Minna Parikan, Miki Liukkosen, Hjallis Harkimon, Pirjo Heikkilän, Meeri Koutaniemen ja Alf Rehnin tarinat heidän itsensä kertomina.

Vaatiko luovuus yliluonnollisia kykyjä ja lahjoja vai onko siinä enimmäkseen kyse arkisesta puurtamisesta? Tarvitseeko olla kärsivä elämäntaiteilija ollakseen luova vai onko luovuus ominaisuus, jota jokainen meistä voi oppia hyödyntämään? Mistä eri alojen tekijät ammentavat oman luovuutensa?

Lukemalla tämän kirjan vavisutat omaa käsitystäsi luovuudesta ja siitä, mihin itse uskot pystyväsi. Tämä on ennen kaikkea pyhiinvaellusmatka oman luovuutesi lähteille, sillä sinä olet kirjan kuudestoista päähenkilö.

Inhimillinen. Rehellinen. Henkisesti kohottava. Bullshit-vapaa.

Tämä kirja on must-read jokaiselle, joka haluaa kehittää omaa tai organisaationsa luovuutta sekä löytää itsestään uudenlaisia voimavaroja.

Kirjoittanut Sami Mikkola & Martta Tervonen
Julkaistu 2016-2
Julkaisija Luova Laboratorio
Pituus 312 sivua
Toimitusaika 1-2 arkipäivää

tuotetunnus (SKU) 978-952-93-6645-3 Osasto:

Kuvaus

Tämä kirja edistää luovuuden arvostusta, kumoaa luovuuden myyttejä, herättää uusia ajatuksia ja inspiroi kaikkia luovuudesta kiinnostuneita suomalaisia. Tämä on myös kertomus siitä, kuinka tämä kirja syntyi.

Luova laboratorio on must-read jokaiselle, joka haluaa kehittää omaa tai organisaationsa luovuutta. Omistamme tämän teoksen rakkaudella sinulle, jolla on – ja sinulle, jolla ei vielä ole – unelmia.

Kirjassa tarinansa kertovat: Miki Liukkonen, Lauri Järvilehto, Monty Widenius, Olli Saarela, André Noël Chaker, Alf Rehn, Minna Parikka, Paleface, Hjallis Harkimo, Jani Leinonen, Pirjo Heikkilä, Henkka Hyppönen, Manuela Bosco ja Meeri Koutaniemi.

2 arviota tuotteelle KIRJA: Luova laboratorio – 15+1 tietä luovuuteen

 1. mm

  luovalaboratorio (varmistettu kirjoittaja)

  FIILIS: VAPAUTUNUT

  15+1 tietä luovuuteen on kirja luovuudesta ja luovista ihmisistä. Tämä kirja tuntuu mukavalta omistaa. On kuin kirjahyllyssä olisi lähde, jonka äärelle istahtaa, kun on aloittamassa uutta projektia tai kaipaa rohkeutta kuunnella sydämensä ääntä.

  […] Lue koko arvostelu: http://www.nousu.net/luova-laboratorio-151-tieta-luovuuteen-sami-mikkola-martta-tervonen/

 2. Deena

  You’re on top of the game. Thanks for shirnag.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *