KURSSI: Ideasta menestykseen – Luo yrittäjänä unelmien työ itsellesi

100,00 

Huippusuositun teoksen, EPIC – Nuoren yrittäjän käsikirjan pohjalta on nyt luotu uusi ja uljas kurssi yrittäjyydestä!

Kurssilla opit, kuinka voit luoda sivutuloja tai kokonaisen menestyksekkään elannon oman ideasi avulla yrittäjänä.

“Inspiroiva. Rohkaiseva. Selkeä ja käytännöllinen. Well done! Suosittelen.”

Työelämä muuttuu valtavaa vauhtia. Maailman talousfoorumin tuoreen tulevaisuusraportin mukaan automaatio ja robotiikka luovat maailmaan työttömyyden sijasta massiivisen määrän uusia töitä, kunhan löydämme keinot toimia tässä murroksessa. Vuoteen 2027 mennessä suuri osa ihmisistä työllistää itse itsensä projektiluontoisesti, yrittäjinä tai freelancereina.

Ideasta menestykseen -kurssi opettaa selkeällä, mukaansatempaavalla tavalla yrittäjyyden ja yrittäjämäisen toiminnan alkeet. Kurssin käymällä opit tunnistamaan omat vahvuutesi, synnyttämään uusia ideoita, toimimaan epävarmuusalueellasi, vaikuttamaan positiivisesti muihin ihmisiin ja pääsemään itse asettamiisi tavoitteisiin. Enemmän kuin vain taloudenpitoa, yrittäjyys on unelmia, intohimoa, luovuutta, henkilökohtaista kasvua ja ihmisten välistä toimintaa.

Tervetuloa mukaan! Vetäjänä ja tarinankertojana toimii tuttuun tapaan Sami, joka haluaa nähdä leveän onnistumisen hymyn kasvoillasi.

Kurssi alkaa seuraavan kerran kevään 2019 aikana ja kestää yhteensä vähintään 1o päivää. Huom! Kurssille mahtuu vain 50 ensimmäiseksi ilmoittautunutta, joten pidä kiirettä, jotta varmistat paikkasi.

Lue lisää kurssin sisällöstä alta. Kassalla maksutapoina pankki- / luottokortti, sekä lasku. Halutessasi laskun voi jakaa myös maksimissaan kolmeen osaan, ilmoita tällaisesta toiveesta osoitteeseen labra@luovalaboratorio.com ostoksesi jälkeen.

Varasto loppu

Osasto:

Kuvaus

Luovan Laboratorion rakastettu kirja ja valmennussisältö yrittäjyydestä on nyt julkaistu verkossa kurssina! Tule mukaan ja opi kuinka muunnat ideasi menestyksekkäästi sivutuloiksi tai täydeksi elämäntyöksesi. Kurssi ohjaa osallistujien ajatukset ja voimavarat henkilökohtaisten vahvuuksien käyttöön ja muuttamaan ideoista kullanarvoisia liike-ideoita. Kurssilla opit muun muassa myyntiä, ideoiden kehittelyä ja löytämistä, markkinoinnin keinoja, talousasioita ja muotoilemaan oman idean suunnitelmaksi, jota seuraamalla luot menestyvän yrityksen lempi-ideastasi.

Yrittäjyyttä usein kaihdetaan sen monimutkaisuuden ja monien vaadittavien taitojen vuoksi. Tämän kurssin tehtävänä on muodostaa sinulle simppeli kokonaiskuva yrittäjyydestä, sen erilaisista väänteistä ja käänteistä, sekä auttaa sinut lentävään lähtöön kohti yritysideasi täyttä toteutumista ilman harmaita hiuksia!

Kurssin hinta on 100 euroa. Kurssi sisältää yhteensä 10 eri teemaa ja 21 oppimistehtävää. Tehtävät saapuvat sinulle sähköpostitse. Kurssin kesto on jaettu teemojen pohjalta, näin ollen siis noin kymmenen päivää. Kurssin kieli on suomi. Osa materiaaleista on videolla, osa tekstinä.

Kurssi sisältää myös pääsyoikeuden yksityiseen ja kannustavaan yhteisöön (riittävän osallistujamäärän toteutuessa, varmistuu kurssin alussa), jossa voit keskustella muiden kurssin osallistujien kanssa, jakaa ajatuksia, vinkkejä ja tavoitteita. Osallistuminen onnistuu nimimerkillä tai omalla nimellä, mutta osallistuminen ei ole pakollista.

Kurssin aikana sinulle kuuluu halutessasi myös yhteensä tunnin kestoinen tapaaminen kurssin vetäjän ja valmentajan, Samin kanssa. Yhdessä hänen kanssa voit peilata kehitystäsi, osaamistasi, tavoitteitasi ja niiden kaikkien parempaa hyödyntämistä omassa elämässäsi.

Kurssi alkaa kaikilla osallistujilla samaan aikaan. Seuraava alkamisajankohta on kevään 2019 aikana.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “KURSSI: Ideasta menestykseen – Luo yrittäjänä unelmien työ itsellesi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *