Ale!

KIRJA: Asmo – No Exit: Kuinka tapoin rakkaani ja muita tarinoita startup-maailmasta

34,90  20,00 

Vuoden 2018 rehellisin bisneskirja paljastaa alastoman totuuden startup-maailman kulissien takaa ja murtaa konkurssiin liittyvää tabukulttuuria raikkaalla otteella. Startup-kupla on pullollaan pöhinää, suuria puheita ja uskomattomia tarinoita menestyksestä. Totuus kuitenkin on, että yhdeksän kymmenestä startupista epäonnistuu. Usealle unelmaansa seuranneelle ainoa ulospääsytie on konkurssi.

Glitterillä peitellyn startup-kuplan pinnan alla taistellaan elämästä ja kuolemasta. Yrittäjyys on matka, joka koettelee ihmisen kykyä selviytyä ja liikkua eteenpäin kaatuessaankin. No Exit on startup-yrittäjä Asmo Salorannan avoin kertomus idean synnystä kuolemanlaaksoon ja miljoonasijoituksesta konkurssiin.

Kirjassa hypätään suomalaisen startup-kuplan sisäpiiriin, juodaan samppanjaa design-sankari Eero Aarnion kotona, pitchataan sijoittajalle Slushin wc:ssä viereiseltä pisoaarilta ja päädytään brittilehti Guardianin sivuille kuolemattomalla lainauksella:

“I am not going to lick investors’ arse in an icehole.” -Asmo Saloranta

 

Varastossa

Osasto:

Kuvaus

“Kun kaadut, kaadu eteenpäin.”

Vuosi sitten minulla oli oma yritys, oma tuote, toimitusjohtajana matkapuhelinyritys Jollan perustaja ja myyntipäällikkönä entinen Gollan myyntipäällikkö. Huipputiimi, Suomen parhaat suunnittelijat tuotekehityksessä ja lähes 1,5 miljoonan euron sijoitus tilillä. Omistukseni arvo oli yli miljoona euroa.

”Mikään ei voi mennä nyt pieleen”, ajattelin. Kuinka väärässä olinkaan.

Vuosi 2017 painui ikuisesti mieleeni vuotena, jolloin tapoin rakkaani. Asmo-laturi – tuote, jolle annoin kaikkeni, jopa nimeni – epäonnistui. Yritykseni ajautui konkurssiin. Tämä kirja sisältää koko Asmo-laturin tarinan. Käymme läpi sen synnyn, kuolemanlaaksosta selviämisen ja tuhon miljoonasijoituksesta huolimatta.

Rakkaudella,
Entinen laturimies, Asmo

ISBN: 978-952-68691-2-4
Luokka: Tietokirja, elämänkerta
Tekijä(t): Asmo Saloranta
Kustantaja: Luova Laboratorio
Sivumäärä: 184
Julkaisu: 31.05.2018
Sidottu, kovakantinen, irtokansilehti

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “KIRJA: Asmo – No Exit: Kuinka tapoin rakkaani ja muita tarinoita startup-maailmasta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *