Tilaus- ja toimitusehdot

Yleiset sopimusehdot

14.12.2015

Yleistä

Tällä sivulla voit tutustua Luovan laboratorion verkkokaupan (Luova laboratorio avoin yhtiö, y-tunnus: 2702889-8) asiakkuuteen ja asiakkuuden käsittelyyn liittyviin keskeisiin periaatteisiin. Nämä sopimusehdot koskevat kuluttaja-asiakkaita.

Tilaus ja toimitusehdot

Verkkokaupasta tilaaminen

Voit tutustua tilaamiisi tuotteisiin ja varmistua kaikessa rauhassa, että ne ovat sinulle mieleisiä ja sopivia. Jos tuote ei vastaa odotuksiasi, voit palauttaa tai vaihtaa sen 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Sinulle lähetetään saapumisilmoitus, kun tilauksesi on noudettavissa. Hyväksymällä tilaus- ja toimitusehdot hyväksyt, että Luova laboratorio lähettää sinulle sähköpostia tai tekstiviestejä tilaukseen liittyvissä asioissa.

Maksaminen

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Oikeus evätä tilaus

Luovalla laboratoriolla on oikeus evätä tilaus tarvittaessa.

Tuotteen toimittaminen

Hyväksyt tilauksesi painamalla Maksa ja varmista tilaus –painiketta. Tämän jälkeen et voi enää muuttaa tekemääsi tilausta verkkokaupassa. Jos haluat muuttaa tilausta, ota yhteyttä asiakaspalveluun labra@luovalaboratorio.com. Saat hyväksymästäsi tilauksesta sähköisen tilausvahvistuksen, josta voit tarkistaa tilauksesi tiedot. Säilytä tilausvahvistus mahdollista myöhempää tarvetta varten. Voit esimerkiksi tulostaa tilausvahvistuksen verkkokaupasta. Kun olet jättänyt tilauksesi, se siirtyy käsiteltäväksi. Kun tilaus sisältää useampia tuotteita, tuotteet lähetetään asiakkaalle niiden saatavuuden mukaan. Mikäli tuote on tilapäisesti loppu tai tuotteella on poikkeava toimitusajankohta, toimitetaan tuote jälkitoimituksena. Näet tiedon tuotteen arvioidusta toimitusajasta myös tuotesivulla verkkokaupassa.

Normaali toimitusaika: 2-7 arkipäivää tilauksesta. Mikäli jokin tuote on tilapäisesti loppunut, emmekä pysty toimittamaan sitä normaalin toimitusajan puitteissa, otamme sinuun yhteyttä. Jos tilattua ja maksettua tuotetta ei poikkeuksellisesti pystytyä toimittamaan tai korvaamaan toisella, palautamme suoritetun maksun tilillesi.

Toimitustavat ja -kulut

Tilaamasi tuote voidaan toimittaa valitsemaasi lähimpään postitoimipisteeseen. Tuotteen toimituskulut maksetaan normaalisti tuotteen/tuotteiden yhteydessä. Toimitusmaksu on yhdelle tilaukselle kohdistettu kiinteä summa.

Nouto omasta Postista: 5,90 €

Nouda tilaamasi tuotteet omasta Postista. Katso noutopisteesi.

Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla paketin saapumisesta ja voit noutaa lähetyksesi postista heti saapumispäivänä klo 16 jälkeen. Lähetyksen kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella. Ota henkilöllisyystodistus mukaan, kun noudat lähetystä.

Nouto Postin pakettiautomaatista: 5,90 €

Nouda tilaamasi tuotteet valitsemastasi Postin pakettiautomaatista. Katso lähin automaatti.

Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä paketin saapumisesta ja voit noutaa lähetyksesi automaatista heti. Lähetyksen kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella.

Pakettiautomaattiin voidaan lähettää maksimimitoiltaan 60x36x60 cm -kokoinen laatikko. Mikäli tilaamasi tuotteet eivät mahdu käyttämiimme kierrätyslaatikoihin, toimitamme tuotteet pakettiautomaatin sijasta lähimpään postiin.

Kun teet tilausta, täytä tilauslomakkeen Lisätietoja-kenttään pakettiautomaatin nimi ja osoite (esim. Prisma Kaleva, Tampere, tai Citymarket Tammisto, Vantaa.)

Palautus

Kaikilla tuotteillamme on 14 päivän palautusoikeus tilauspäivästä lukien. Tuotteiden palautuksista on aina sovittava erikseen toimittajan kanssa. Pyydämme, että otatte yhteyttä asiakaspalveluumme labra@luovalaboratorio.com tai puhelimella 045 230 1499 ennen tuotteen palautusta. Palautettavien tuotteiden on oltava alkuperäispakkauksessaan. Kaikki palautuksesta aiheutuvat kustannukset maksaa palauttaja ellei toimituksessa ole selkeää toimittajasta johtuvaa virhettä.

Selvät hintavirheet

Luova laboratorio pidättää oikeuden tilauksen perumiseen selvien hintavirheiden kohdalla. Selvällä hintavirheellä tarkoitetaan tuotteen mahdollista hinnoitteluvirhettä verkkokaupassa siten, että tuotteen hinta poikkeaa merkittävästi ja selvästi tuotteen oikeasta hinnasta. Selvä hintavirheitä on esimerkiksi:
• jos tuotteella on hinta 0,00 euroa tai ei hintaa ollenkaan

Em. tapauksissa virheellinen hinta on niin selkeästi oikeasta hinnasta poikkeava, että asiakkaan katsotaan ymmärtävän virheellisyys.

Ylivoimainen este

Luova laboratorio ei vastaa viivästyksistä ja vahingoista, jotka johtuvat sen vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta esteestä, jota se ei ole kohtuudella voinut ennakoida tai jonka seurauksia se ei voi välttää. Ylivoimaiseksi esteeksi katsotaan mm. työtaistelutoimenpiteet, henkilökunnan sairastuminen, tuonti- ja vientikiellot sekä häiriöt kuljetuksissa. Mikäli ylivoimainen este jatkuu yli kolme kuukautta, on sekä Luovalla laboratoriolla että asiakkaalla oikeus purkaa tilaukset ilman vahingonkorvaus- tai viivästysseuraamuksia.

Tilatun tuotteen viivästyminen tai loppuunmyyminen

Luova laboratorio ei vastaa vahingoista, jotka johtuvat kustantajasta riippuvista toimitusviivästyksistä tai tilattujen tuotteiden loppuunmyymisestä. Ilmoittamamme toimitusajat ovat arvioita. Peruutustapauksissa mahdolliset maksukortilla tai verkkopankkimaksulla suoritetut ennakkomaksut palautetaan asiakkaalle viivästyksettä.

Asiakasviestintä

Luova laboratorio lähettää asiakkailleen sekä markkinointiviestejä että asiakaspalveluviestejä sähköpostiin ja matkapuhelimeen. Markkinoinnillisen sähköpostikirjeen voi perua ilmoittamalla asiasta sähköpostitse osoitteeseen labra@luovalaboratorio.com. Sähköpostikirje lähetetään ainoastaan sellaisille yksityishenkilöille, jotka ovat sen tilanneet.

Hyväksymällä Luovan laboratorion tilaus- ja toimitusehdot asiakas hyväksyy asiakaspalveluviestien lähettämisen. Tilausosoite ja muut asiakastiedot tallennetaan Luovan laboratorion asiakastietojärjestelmään asiakassuhteen ajaksi.
» Tarkempia tietoja asiakastietojen käsittelystä saat asiakasrekisteriselosteestamme

Ehtojen muuttaminen

Luova laboratorio voi muuttaa tilaus- ja toimitusehtoja esimerkiksi lakimuutosten vuoksi. Viimeisimmät tiedot muutoksista löytyvät tilaus- ja toimitusehdoista. Näet tiedon viimeisimmästä päivityksestä tilaus- ja toimitusehtoihin sivun vasemmassa ylälaidassa olevasta päivämäärästä.

Yleistä

Hyväksymällä tilaus- ja toimitusehdot hyväksyt samalla käyttöehdot.