Tahdon vain olla yksin, omassa rauhassa – Introverttien kootut selitykset | RADIOlogi: Jakso 8

Kuuntele tästä, paina play:

Huom. Vaihteleva äänenlaatu johtuu noin 17000 kilometrin välimatkasta kahden äänittäjän välillä.

RADIOlogi | Jakso 8: Saisinko vain olla yksin?

RADIOlogin kahdeksas jakso kysyy, saako olla yksin ilman, että sitä tarvitsee sen kummemmin selittää. Ja miksei saisi? Liittyykö yksinäisyys luovuuteen? Onko ihminen aina joko introvertti tai ekstrovertti? Näihin kaikkiin kysymyksiin vastauksentapaisen saat tässä 30min mittaisessa yhtäaikaisesti niin Suomesta kuin Uudesta-Seelannista luoksesi toimitetusta podcastista.

RADIOlogi on max. 60 minuutin mittainen improvisaationa toteutettu keskusteluohjelma, joka ilmestyy suunnilleen joka lauantai. RADIOlogissa ihmetellään elämää, ihmistä ja erilaisia ilmiöitä, ja tarkastellaan maailmaa luovuuden sumentamien suojalasien läpi. Ohjelman toiveena on antaa kuulijalleen uusia näkökulmia ja ihmetyksen aiheita sekä aiheuttaa mitä tahansa tunteita. 

By | 2018-01-13T10:22:45+00:00 tammikuu 13th, 2018|Viihde|2 kommenttia

Sisällönluoja:

mm
Hei, olen Sami. Minusta tuntuu, että kaiken maailmassa voisi tehdä vähän paremmin. Minulla onkin jatkuva pieni ärsytys asioista, kun ne voisi olla vähän paremmin. Siksi tykkään keksiä uusia juttuja aika paljon. Ettei niin paljoa ärsyttäisi. Tykkään myös hedonistisista nautinnoista. Pelkään vihaa.

2 kommenttia

 1. Merja Mustonen 14.1.2018 10:29- Vastaa

  Kuuntelen sunnuntaiaamuna. Omassa karhunpesässä. Sananne soljuvat myötäsukaan sieluuni.

  • mm
   Sami Mikkola 17.1.2018 20:58- Vastaa

   Mukava kuulla, lämmittää sydäntä ja sielua täällä, kiitos.

Jätä kommentti