Omistajaksi Luovaan Laboratorioon – Tule mukaan Suomen merkittävimpään luovuuden mediaan!

Seuraavat 30 päivää tulevat ratkaisemaan kohtalomme. Luova Laboratorio joko nousee kokonaan uusiin sfääreihin yhdessä Sinun kanssasi, tai katoaa maailmankaikkeudesta. Kohtalon hetket luetaan 30.6.2018. 

Tule osakkaaksi Luovaan Laboratorioon, toimi nopeasti 30.6. mennessä. Pääset maan merkittävimmän luovien vaikuttajien mediayhteisön omistajaksi ja saat osakkeiden lisäksi vaikuttamismahdollisuuksia, osakkaiden omia spesiaalitapahtumia ja eturivin paikan luovuuden maailmanvalloitukseen!

Tahdomme, että Luova Laboratorio kasvaa tulevina vuosina merkyksellisimmäksi luovuuden mediaksi ja ilmiöksi, joka ruokkii luovuutta, yhdistää ihmisiä ja herättää elämään, uskaltamaan ja kokeilemaan enemmän. Olemme 110% luovuudelle omistautunut media, joka ainoana maailmassa puhuu luovuudesta ihmislähtöisesti, eri alojen rajat ylittäen ja tarjoamalla aitoja työkaluja oman luovuuden kehittämiseen. Pyrimme tulevina vuosina kasvamaan tunnetuimmaksi ja seuratuimmaksi luovuutta edistäväksi ilmiöksi tavoittamalla jokaisen luovuudesta kiinnostuneen suomalaisen.

Tähän seikkailuun meidän tulee yhteisvoimin onnistua keräämään 100 000 euroa kesäkuun loppuun mennessä. Pyydämme, toivomme ja varovaisesti uskommekin, että haluat sijoittaa pienemmän tai suuremman summan tähän tarinaan – näin olet paitsi mukana luomassa tulevaa, saat myös heti vastineeksi jonkin tuotteen tai palvelun ruokkimaan luovuuttasi ja tuomaan hymyn kasvoillesi.

Näin Sinä voit osallistua ja tulla mukaan

Omistajana saat osakkeiden lisäksi sijoittamastasi summasta (alk. 50€–) riippuen itsellesi kaikkea kivaa heti kampanjan päätyttyä onnistuneesti, voit vaikuttaa tulevaisuuteemme, pääset mukaan eeppisiin yhtiökokouksiin ja olet eturivin paikoilla viemässä Suomea luovuuden kärkimaaksi. Niin, ja toki voit tehdä tällä rahaa myydessäsi osakkeesi, jos arvomme räjähdysmäisesti kasvaa tulevina vuosina.

LUE LISÄÄ JA TULE MUKAAN TÄSTÄ >>

Tulethan mukaan jo tänään? Sinua tarvitaan.

Katso video:

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top