Onnistuminen tapahtuu askel kerrallaan – Viisas keskittyy pieneen ja kykenee siksi tekemään suuria | RADIOlogi: Jakso 9

Kuuntele tästä, paina play:

RADIOlogi – Jakso 9: Aiheena onnistuminen, vieraana Lauri Järvilehto

RADIOlogin yhdeksäs jakso kysyy, mitä on onnistuminen ja kuinka se tapahtuu. Yllätysaiheen suorassa lähetyksessä suurennuslasinsa alle saa pelifirma Lightneerin sekä Filosofian Akatemian perustaja, sarjayrittäjä ja sarjaisä (muttei sarja-aviomies) Lauri Järvilehto. Vaatiiko onnistuminen satumaista tuuria, ylimaallisia kykyjä vai ennemminkin verta, hikeä ja kyyneleitä? Miten jatkaa ja jaksaa eteenpäin, kun elämä heittelee risuja ja männynkäpyjä tuulilasiin? Onko jokaisen yrittäjäksi ryhtyvän oltava vähän hullu? Näihin kaikkiin kysymyksiin vastauksentapaisen saat tässä 29:15min mittaisessa yhtäaikaisesti niin Suomesta kuin Uudesta-Seelannista luoksesi toimitetusta podcastista.

RADIOlogi on max. 60 minuutin mittainen improvisaationa toteutettu keskusteluohjelma, joka ilmestyy suunnilleen joka lauantai. RADIOlogissa ihmetellään elämää, ihmistä ja erilaisia ilmiöitä, ja tarkastellaan maailmaa luovuuden sumentamien suojalasien läpi. Ohjelman toiveena on antaa kuulijalleen uusia näkökulmia ja ihmetyksen aiheita sekä aiheuttaa mitä tahansa tunteita. 

Tässä äänitteellä mainittu ote Tao te chingistä:


Startup-yrittäjä Asmo Saloranta alkoi kirjoittamaan kirjaa yrityksensä konkurssista sekä sitä edeltäneistä neljästä vuodesta Suomen startup-maailman pyörteissä kesällä 2017, kun oli selvää, että konkurssi on ainoa ulospääsytie. Vuoden rehellisin bisneskirja Asmo: No Exit – Kuinka tapoin rakkaani ja muita tarinoita startup-maailmasta julkaistaan Luovan Laboratorion toimesta keväällä 2018. Ennakkotilaa omasi nyt täältä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top