Miljonääripäiväkirjat: Osa I – SLUSHissa | Lauri Salovaara

Lauri Salovaara on miljonäärikandidaatti. Mitä se tarkoittaa, selviää näiden avointen ja rehellisten kulissien takaa kuvattujen päiväkirjojen kautta.

Millaista on olla estradilla koko kansan edessä ja julistaa ääneen tulevansa miljonääriksi 500 päivässä? Saako Suomessa puhua rahasta? Saako rikastua? Entä jos en onnistu? Mitä jos onnistunkin?

Lauri on 39-vuotias yritysmaailman moniottelija, joka on kerännyt yli 20 vuoden kokemuksen media-alalta, toiminut kasvuyrittäjänä, valmentajana, puhujana ja juontajana. Nyt hän on keskellä projektia, jonka kunnianhimo on käsinkosketeltavaa. Laurin tavoitteena on olla 9.7.2018 mennessä miljonääri. Tämän unelmansa hän julisti ääneen suuren mediahuomion saattelemana: “Minusta tulee miljonääri 500 päivässä.” Aloitushetkellä tilillä oli tasan nolla euroa.

Tavoitteeseen päästäkseen Lauri osallistuu osakkaana erilaisten startuppien ja yritysten toimintaan sekä pyrkii yhdessä heidän kanssaan nostamaan yrityksen arvoa. Näin Laurin projektin arvo nousee samalla omistusten kautta. Matkaa on taivallettu projektissa jo yli puolivälin, nyt pääsemme yhdessä seuraamaan sitä kiehtovinta, sisua vaativinta ja uskoa koettelevinta viimeistä puoliskoa ja loppusuoraa Miljonääripäiväkirjojen kautta.

Millaisia tilanteita ja ihmisiä Lauri matkansa varrella kohtaa? Kuinka hän pitää motivaation ja uskon itseensä yllä? Millaisia tunteita ja ajatuksia häämöttävä deadline saa aikaan?  Mitä tehdä, kun tulee turpaan? Miltä onnistuminen tuntuu?

Päiväkirja ilmestyy jatkossa joka maanantai. Se sisältää kaunistelemattoman kertomuksen kuljetusta matkasta, haasteista ja mahdollisuuksista sekä parhaat neuvot kenelle tahansa mukana kulkijalle oman elämän suurempiin tai pienempiin miljonääriprojekteihin.


Lue useammin jotain, millä on merkitystä.
Kokeile Luovaa Laboratoriota, alle 0,20 € / artikkeli. Tilaa nyt. »


Hanki päivittäinen annoksesi luovuutta, tilaa uudet artikkelit suoraan inboxiisi:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top