Meeri Koutaniemi: Luova ihminen kykenee irroittautumaan todellisuudesta

Luovuudesta puhuttaessa pitäisi puhua oikeudesta olla elossa. Näen, että luovuus on itsensä kehittämistä. Joka ikinen luova prosessi tuo lähemmäs omaa itseään. Luovuus on itsensä oivaltamista.

Liity Luovaan Laboratorioon

Näyttää siltä, että olet jo lukenut viisi ilmaista artikkelia kuukauden aikana tai tämä sisältö näkyy vain tilaajille. Hanki rajaton sisäänpääsy Luovaan Laboratorioon (5,90 €/kk) – tai jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään tunnuksillasi.

By | 2017-12-19T23:13:01+00:00 syyskuu 29th, 2017|Elämä & hyvinvointi|5 kommenttia

Sisällönluoja:

mm
Luovan Laboratorion 1/2 perustaja. Yrittäjä, kirjailija, ex-juristi, ex-viestintäjohtaja, ex-jalkapalloilija, ex-reppureissaaja, ex-ekspertti monessa erilaisessa asiassa ennen kuin tajusi olevansa enimmäkseen vain aika ex-ynyt ja hämmentynyt koko elämästä. Vähän erakko, vähän nörtti, silti ihan ihmisrakas. Etsii merkityksiä. Tahtoo haltioitua. Usein nauraa.

5 kommenttia

 1. Seppo Pesonen 4.10.2017 18:27- Vastaa

  Kyllähän tosi hyvää tekstiä. Allekirjoitan kyllä nämä samat asiat mitä jutussa oli, kun olen itsekin kirjoittamassa ensimmäistä kirjaani, julkaisusta en vielä tiijä,julkaiseeko sitä kukaan , mutta se on sen ajan huolia. Siinä kirjotellessa on ikäänkuin huomaamatta syntymässä lieviä aivopieruja kanssa ihmisten riemuksi ja harmiksi. Aina pittää olla pientä pirua jokapaikassa mukana, se pittää mielen virkeenä. Allekirjoittanut kiittää journalistia erinomaisesta ajatuksia herättävistä sanoista.

  Terveisin” Ite Pikkarainen” Ruokolahdelta.

 2. eiymmärrä 5.10.2017 09:55- Vastaa

  Vai pystyy luova irrottautumaan todellisuudesta. Kaikkea sitä kuuleekin ja onhan se hyvä että tämä on nyt faktaa ja että tiedetään a) mikä on todellisuus ja b) todettu siitä irtautuminen.
  Minun kohdallani luovuus on todellisuutta, muu ei ehkä aina.

  Mitä kaikkea bulshittiä pääseekään tämän päivän suomessa otsikkoihin. Itsensä rakastaminen, kuin joku lähes 20v takainen ulkomaalainen self help-kirja.

  • Sari 5.10.2017 10:05- Vastaa

   Minutkin tämä “välittömästä todellisuudesta irrottautuminen” hämmästyttää. Esim. juuri tanssista puhuttaessa – silloinhan se “välitön todellisuus” on juuri se tanssi.

 3. Sari 5.10.2017 09:56- Vastaa

  Paljon hyviä ja kiinnostavia ajatuksia. (Tosin minua häiritsee puhekielen sanat kirjoitetussa tekstissä.) ” Rohkeus on vain sitä, että on joku päätös, jota ei voi jättää tekemättä.” Hienosti sanottu !

 4. […] 10. Viikonlopuksi: Meeri Koutaniemi: Luova ihminen kykenee irroittautumaan todellisuudesta […]

Jätä kommentti