Luovan Laboratorion uusi aikakausi

Luova Laboratorio on nyt Creative Laboratory!

Olemme viimeiset kuukaudet rakentaneet uutta unelmaamme. Unelmamme suuntaa vahvasti kohti maailman markkinoita, aiomme kansainvälistyä ja viedä osaamista, oppeja ja tekijöitä maastamme maailmalle. Jatkossa löydät meidät parhaiten uudelta sivultamme: mycreativelaboratory.com.

Unelmamme ja tehtävämme on nyt ja jatkossa auttaa maailman ihmisiä tekemään enemmän asioita, jotka he itselleen kokevat merkitykselliseksi. Haluamme auttaa ihmisiä saavuttamaan unelmia ja haaveita, kehittämään taitojaan, laajentamaan omaa maailmaansa, olemaan onnellisempia ja kaiken tärkeimpänä: käyttämään taianomaista luovuuttaan.

Toteutamme eri alojen parhaiden ammattilaisten kanssa jatkossa verkkokursseja ja -koulutusta eri aiheista. Alla esimakua kursseistamme videon muodossa.

Tämä sivusto, siis LuovaLaboratorio.com tulee pysymään jatkossakin elossa. Tulemme taas pian kirjoittamaan, puhumaan ja tarinoimaan luovuudesta, ihmisyydestä ja ihmettelyn ihmeistä. Vaikka suuntaammekin maailmalle, tulemme aina olemaan suomalainen yritys, ylpeä ja onnellinen alkuperästään ja kodistaan.

Liity mukaan seuraamaan seikkailuamme Facebookissa, Twitterissä, Instagramissa, Mediumissa ja uusilla sivuillamme!

Olkoon luovuus kanssasi, toivoen
Sami / Luova Laboratorio

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top