Laboratoriossa suhisee – päivityksen hetki

Eräs ATK-alan yrityksen perustaja on kerran todennut ääneen, että oman elämän pisteitä ei voi yhdistää muuten kuin katsomalla menneisyyteen – niin, että ennustaminen ei yleensä ole mahdollista. Tapahtuneiden asioiden merkityksen näkee, vasta kun kaikki on tapahtunut, ja katselee vähän taakse päin.

No ei tuolla aloituksella välttämättä ole mitään tekemistä tämän tekstin kanssa, se vain kuulosti kivalta.

Luova Laboratorio on nyt muutaman kuukauden ajan toiminut myös nimen “Creative Laboratory” alla. Olemme rakentaneet pohjaa kansainväliselle tulevaisuudelle. Kamerat ovat pyörineet kovasti, ainakin parin backup-kovalevyn verran. Kun touhuilee tosissaan ja vielä lukumäärältään kovin pienen armeijan reservillä, ei jää kauheasti aikaa touhuilla monessa suunnassa.

Nyt tuo kansainvälisyyteen tähtäävä koulutusmaailmamme pyörii ja rakentuu hiukan vähemmällä orastavan stressin määrällä, olemme valmiita touhuamaan myös monissa muissa kaislikoissa. Tässä männäviikolla saimmekin vihdoin ja viimein tuotettua uutukaisen luovuuskurssimme myös suomeksi, rakkaille koti-ihmisillemme. Myös parin viikon päästä alkava yrittäjyyskurssi on kerännyt kansainvälistä(kin) intoa, joten hymyissä suin voimme olla ylpeitä, että tuokin saadaan vihdoin suomeksikin.

Samaan aikaan olemme myös pikkuhiljaa käynnistelleet muitakin kuvioita. Syksyn ajaksi laitoimme aika pitkälti tauolle ja katkolle yrityskoulutuksemme sekä muut erilaiset konsultointitouhut. Kun tuo vaje valkeni – siis vaje siitä, että ei ole yrityksiä neuvottavana ja ystävät kyllästyvät kuuntelemaan samoja jorinoita – tilan täytti ajatukset siitä, mitä voisimme jatkossa tarjota yrityksille ihan oikeasti. Olemme tässä konsultointi-hiljaiselon aikana paketoineet pari erilaista yrityspakettia, joista ensimmäisen jouduimme lanseeraamaan myyntiin hyvin hiljaisesti, koska lähes äänettömänäkin kalenterimme täyttyivät upeista projekteista.

Tämä ensimmäiseksi julkaisemamme konsultointipaketti on nimeltään Lanseerauspalvelu. Monenkirjava osaamisemme myynnistä, markkinoinnista, kansainvälisistä meristä ja monista taidoista, jotka auttavat matkalla kohti menestynyttä kansainvälistä lanseerausta, on nyt tuotteistettu ihan oikeaan ja ostettavaan muotoon! Ylpeänä voimme myös tarjota palvelua Business Finlandin Innovaatiosetelin avulla innovatiivisille yrityksille.

Kaiken tämän muun mukavan touhun ohessa olemme pikkuhiljaa rakentaneet muitakin koulutustuotteitamme, mutta niistä ehkä myöhemmin lisää. Vihoviimeisenä päivityksenä tällä kertaa mainittakoon enää vain…

Jatkossa tuotamme ilmaista, viikottaista uutiskirjettä teemalla ja idealla “Omituisten oivallusten kerho”. Uutiskirjeessä opetetaan joka viikko yksi, uusi asia pikavauhdilla. Tuo jokin uusi asia kerrotaan ensin noin alle minuutin mittaisessa kappaleessa, sen jälkeen hiukan laajemmin ja lopuksi saat vielä tehtävän, jolla voit harjoitella tuota uutta taitoasi.

Julkaisemme uutiskirjeen ihan vain koska haluamme itse oppia jotain uutta joka viikko ja tämä malli pakottaa oppimiseen valloittavan hyvin. Samalla on ihan mukavaa, jos tuota kirjelmää joku lukeekin ja saa sitä kautta omituisia oivalluksia, jotka vievät yhteistä maailmaamme eteenpäin.

Tilaa omituisten oivallusten ja valoa nopeampien oppimiskokemusten uutiskirjeemme tästä – eka tulee jo maanantaina 18.2. 😍

Tilaa omituisten oivallusten uutiskirje tästä

* tarkoittaa pakollista kenttää
Kieli, jolla haluat tämän uutiskirjeen saada?

Mikäli yllä oleva lomake ei toimi, voit myös tilata uutiskirjeen klikkaamalla tästä.

Kiitos, kun kävit kylässä lukemassa tämän! Nähdään taas pian uusien uutisten merkeissä – tai sitten ei, jääkäämme elämään hyytävässä jännityksessä!

Rakkaudella, koko laboratorion väen puolesta
Sami

Back to top