Hei, maailma! Me jäämme hetkeksi tauolle.

Terve. Olemme nyt jo viikkojen ajan sanoneet, että 30.6.2018 mennessä meillä tulee olla kerättynä 100 000 € rahoitusta tai lopetamme kaiken. Nyt tuo päivämäärä on käsillä ja kasassa ei viimeisteltyjä merkintöjä ole tarpeeksi. Paljon on kasassa, mutta ei 100 000 €. Kukoistus tai kuolema on käsillä, mutta nyt käsissämme on myös kolmas pelikortti.

Nimittäin kesä ja loma. Ässä hihassa, joka on pakko vetää pöydälle juuri nyt.

Olemme viimeisten viikkojen ajan käyneet kymmeniä ja kymmeniä keskusteluita eri tahojen kanssa sijoituksista, osakkuudesta ja yhteistyön mahdollisuuksista. Visiomme on kasvanut sitä mukaa, kun siitä on ihmisille puhunut – niinhän nälkä tuppaa kasvamaan syödessä.

Olemme löytäneet, tai ehkä ennemminkin meidät on löytänyt kymmenet uudet ystävät, joista on tulossa yhtiökumppaneitamme. Olemme väsyneet ja innostuneet, meuhkanneet ja ehkä kerran on päässyt vahinkopöhinäkin.

Olemme saaneet rohkaisua, intoa, tukea, rakkautta ja ruusuja mittaamattoman määrän. Pari risuakin. Olemme tämän tiedotteen kirjoitushetkeen mennessä saaneet kasaan julkiseen mittariimme 10 000 euroa. Kymmenen. Tuhatta. Se on iso summa se. Aivan se ei vain riitä tavoitteeseemme, joka on kymmenen kertaa tuon verran.

Kaiken tämän touhuamisen lomassa on käynyt hyvin selväksi, että Luovan Laboratorion tarun ei haluta loppuvan. Vihdoinkin unelmamme on useiden kymmenien ja satojen ystäviemme kanssa kasvamassa suureksi – vihdoinkin luovuudesta tullaan puhumaan niin kovalla ja aidolla äänellä kuin se ansaitseekin.

 teksti jatkuu tämän mainoksen alla

Syy, miksi uskallamme niin sanoa, on jo lähes 99-prosenttisen varma usko siihen, että tällä hetkellä käytävät neuvottelut useankin erilaisen isomman yhteistyötahon kanssa kantavat hedelmänsä kekoon heti kesän jälkimainingeissa. Taikatemppumme aikataulun kanssa eivät ole vielä onnistuneet, mutta optimistiset ajatukset tavoitteeseen pääsyn kanssa elävät edelleen.

Jos mietimme siis nyt, alkuperäisenä määräpäivämääränä, että olemmeko kohdanneet kukoistuksen vai kuoleman, vastaus on ehdoton kukoistus. Ensin pidämme vain pienen hetken lomaa, jolloin annamme kuolan valua poskia pitkin nurmikolle ja ainoat päätökset, joita teemme, on valinta päivän jäätelömausta. Jatkamme osakeantimme aikaa elokuun 2018 loppuun saakka, jolloin olemme myös jo käynnistäneet kaiken syksyn kehityksen ja täyden touhuamisen.

Tämä on siis virallinen päivitys ja tiedote, että osakeantimme jatkuu. Mukaan osakkaaksi mahtuu edelleen kuka tahansa, ja mikään muu ei jää täältä päästä kesätauolle kuin Luovan Laboratorion yrittäjien pääkopat. Nähdään taas keskikesän jälkeen.

Kiitos teille kaikille, jotka olette jo mukana, olemme onnellisia kumppanuudestamme. Kiitos sinulle, joka vietät rentouttavan kesän.

Rakkaudella,
Luova Laboratorio
Sami & Martta

P.S. Kaikki kynnelle kykenevät ja mukaan uuteen luovuuden vallankumoukseen halajavat klikkailevat itsensä täältä mukaan omistamaan osan Luovaa Laboratoriota – vielä kun ehtii!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top