100 luovaa suomalaista – Luovaa kirjanpitoa

Listasimme 100 Suomen luovinta yritystä ja tekijää. Tai ainakin luovimpiin kuuluvaa, omalla alallaan. Luovuus on siitä jännä juttu, että sitä on haastavaa määritellä. Joka tapauksessa, tässä listauksessa tahdomme nostaa esille sellaisia yrityksiä ja tekijöitä, jotka tekevät asioita vähän eri tavalla ja omalla toiminnallaan ovat mukana luomassa luovempaa Suomea. Paljastamme joka viikko uusia tekijöitä, jotka ovat esillä mediassamme näkyvästi.

Tällä kertaa valokeilassa on taho, jonka löytymistä tällaiselta listalta ei ihan heti olettaisi, nimittäin tilitoimisto. Tutustu heihin alla ja siirry lukemaan heistä lisää klikkaamalla linkkiä.

Colleqium: “Vapaus yrittää”

Tilitoimisto Colleqiumin perustaja Jouko Saarimäki kertoo pohtineensa perusteellisesti kysymystä: ”Minkälaista on asiakkaan kannalta paras kuviteltavissa oleva tilitoimistopalvelu?” Vastauksia tähän kysymykseen on  löytynyt. Samalla kysymys on kuin horisontti, jota kohti kuljetaan, mutta sitä ei koskaan saavuteta. Maailma muuttuu ympärillämme, tekniikka kehittyy, Colleqiumin osaaminen syvenee, laajenee, kehittyy ja mielikuvituskin kehittyy. “Paras kuviteltavissa oleva tilitoimistopalvelu on huomenna taas enemmän kuin tänään”, kertoo Jouko.

Iloa, kannustavuutta ja huumoria ei näiltä tekijöiltä puutu ja se tekeekin meidän mielissämme Colleqiumista yrityksen, joka kuuluu ehdottomasti tälle listalle. Usein kuulee muualla sanottavan vitsiä, että kirjanpitohan nyt ei ainakaan voi kovin luovaa olla, jos sen haluaa laillisena pitää. Siitäkin huolimatta tilitoimisto voi teoillaan osoittaa luovuuttaan. Colleqium onkin oiva esimerkki siitä, että luovuus ja omien vahvuuksien käyttö ei aina liity vain siihen varsinaiseen työtehtävään, vaan ympäristön saa onnelliseksi keksimällä käsillä oleviin haasteisiin juuri siihen hetkeen sopivat ratkaisut. Mikäli sen tekee vielä ilolla, reseptimme luovaksi yritykseksi on valmis.

Colleqiumin tyypit kertovat missiokseen tuottaa asiakkaille henkistä hyvinvointia ja he haluavat usein mielellään tehdä enemmän kuin mitä heiltä odotetaan. Heidän kanssa työskentelyn keveyttä hyvin kuvaakin lause, minkä yrityksen perustaja, Jouko Saarimäki kertoi vielä lopuksi: “Ratkaisut löytyy kyllä, kunhan vaan ongelmia riittää.”

Ja meillä luovilla tekijöillähän niitä kyllä riittää.

Tutustu Colleqiumiin tarkemmin täällä >>


Kuuluisitko sinä mielestäsi Suomen 100 luovimpiin kuuluvan tekijän listalle? Haluatko kertoa luovasta erikoisosaamisestasi tai muuten vain siitä, että sinäkin teet siistejä juttuja? Ilmianna itsesi tai mielestäsi tälle listalle kuuluva tekijä meille sähköpostitse osoitteeseen labra@luovalaboratorio.com ja yllätys saattaa olla tulossa luoksesi.


Tilaa Luovan Laboratorion parhaat artikkelit suoraan sähköpostiisi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top