Omituisten oivallusten kerho

Omituisten oivallusten kerhon tarkoitus on oppia ja opettaa jotain uutta joka viikko. Liity nyt mukaan, kun se on vielä ilmaista! Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen, johon uusi oivallus toimitetaan joka viikon maanantaina (suurin piirtein).

Tilaa se tästä

* tarkoittaa vaadittua kenttää

Mikä tämä juttu on?

Me täällä Luovalla Laboratoriolla unelmoimme siitä, että ihmiset oppisivat, ettei luovuudessa ole mitään pelättävää. Haluaisimme, että ihmiset tekisivät enemmän sellaisia asioita, jotka he itse kokevat merkityksellisiksi.

Olemme nyt vuoden 2018 syksystä saakka keskittyneet siihen, että luomme keinoja opettaa ihmisille erilaisia luovuuteen liittyviä taitoja ja tietoja. Kirjoittelemme artikkeleita ja blogeja, järjestämme koulutuksia ja workshoppeja sekä rakennamme verkkokoulutusportaalia, -yhteisöä ja -sisältöjä.

Nyt samalla halusimme kuitenkin luoda jotain, minkä kautta kenellä tahansa on nopea ja helppo oppia joka viikko jotain uutta luovuuteen liittyvää.

Siksi loimme nyt Omituisten oivallusten kerhon! Se on sähköpostilla sinulle ilmaiseksi toimitettava viikottainen opetus tai oivallus. Jokaisella kerralla valitaan yksi oivallus, joka avataan ensin yhden kappaleen pituisena tekstinä, sitten vähän laajempana kuvauksena ja lopuksi viestissä vielä ehdotetaan kokeilua, jonka avulla opetuksen voit ankkuroida omaan elämääsi helposti.

Tämä viikottainen kirje samalla tyydyttää tarpeemme itse oppia jotain uutta joka viikko. Pyrimme siihen, että viesti saapuu aivan joka viikko, mutta jos asioita sattuu tapahtumaan, olethan meille armollinen, jos joku viikko jää välistä erinäisten asioiden vuoksi.

Aiemmat viestit:

Viikko 22: FOMO
Viikko 20: Tahdonvoima
Viikko 14: Vaivannäkö & onnellisuus
Viikko 12: Muisti
Viikko 11: Uni
Viikko 10: Aivojen plastisuus
Viikko 8: Pyydä apua – saat ystäviä

Kiitos, kun sinäkin liityt osaksi omituisten oivallusten kerhoamme! 🙂

Terkuin,
Sami & Luova Laboratorio

P.S. jos haluat ehdottaa uutta oivallusta kerholle, laita meille postia osoitteeseen labra@luovalaboratorio.com

Back to top