Me

Luovuuden erikoisjoukot

Luova Laboratorio syntyi yhteisestä unelmastamme elokuussa 2015. Tarkoituksemme on RÄJÄYTTÄÄ MAAILMA LUOVUUTEEN auttamalla ihmisiä ja yrityksiä tekemään rohkeammin niitä asioita, jotka he kokevat tärkeiksi. Juuri nyt toteutamme unelmaamme mm. kirjojemme kautta, vierailemalla tapahtumissa puhujina, tekemällä luovia toteutuksia kanssasi sekä tuomalla luoksesi pelin nimeltä Elämä.

Martta Tervonen

Founder, Author

p. 050 5282 712 / martta@luovalaboratorio.com

Yrittäjä, kirjailija, kulkuri ja yleinen elämän, seikkailujen ja ihmettelyn rakastaja, joka saa kicksit kaikesta, mikä sopivasti pelottaa. Toiminut edellisessä elämässään mm. viestintäjohtajan, juristin, tutkijan, valokuvaajan ja sisällöntuottajan hommissa sekä Burman ja Siperian tutkimusmatkailijana. Hakee kaikessa tekemisessä syvempiä merkityksiä ja etsii vastausten sijaan uusia kysymyksiä. Lue tarina.

Sami Mikkola

Founder, Author

p. 045 2301 499 / sami@luovalaboratorio.com

Ihminen, jonka sielu hakee jatkuvasti elämälleen haasteita leikin kautta. Kovasti positiivishenkinen ja avoin seikkailijamieli, ammatillisilta intohimoiltaan yrittäjä, brändinörtti ja punaviinin siemailija. Nauttii suuresti tunteesta "mitenköhän tämä toimii?". Haluatko, että puhuisin tunteista, elämän fiilistelystä ja sielun tuomisesta yrityksesi toimintaan? Hyvä, noissa asioissa minua ei saa hiljaiseksi. Lue tarina.

Kalenteri // #labraontour

3.5.2017 Kemi, Elämää työpaikalle

9.5.2017 Ravintola Nallikari (Oulu), LUOvUUS-tilaisuus

16.5.2017 Tromssa, Entering & Exiting Business Seminar

18.5.2017 Ylivieska, Liiketoimintaunelma-workshop

1.6.2017 Turku, SHIFT Business Seminar

30.6.-1.7.2017 Hailuoto, Bättre Folk

14.7.2017 Pori, SuomiAreena

 

Tilaa Sami & Martta tapahtumaasi tai työpaikallesi

"Our favorite duo. You never know what to expect from these two." - Boost Turku

Tuomme toivon, ilon ja rohkeuden luoksesi. Jo useat organisaatiot ja tapahtumat kuntien esimiespäivistä yritysten strategiahetkiin ja suuriin yritysseminaareihin ovat kutsuneet meidät luokseen puhumaan. Meidät löydät myös Speakersforumin listauksesta. Halutessasi meidät tapahtumaasi tai teille kylään, jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun pian yhteydessä (tämä ei sido sinua vielä mihinkään muuhun kuin mukavaan viestinvaihtoon kanssamme)! Voit laittaa viestiä myös ylläoleviin yhteystietoihin.

Monessa ollaan oltu puhumassa, esim:

 

Mikä ihmeen Luova Laboratorio?

Luova Laboratorio on paitsi y-tunnustuksellinen yritys ja yhteinen unelmamme, ennen kaikkea kaikki kiinnostuneet mukaansa tempaava luovuuden leikkikenttä, ilmiö, yhteisö ja "state of mind", jonka kantavana ydinajatuksena on Elää isolla E-kirjaimella, itselle merkityksellisiä asioita toteuttaen. Pyrimme olemaan kuin jatkuvasti elävä ja alati muuttuva taideteos, joka tuottaa yleisölleen tunteita, oivalluksia ja elämyksiä sekä lisää onnellisuutta, vapautta, luovuutta, rohkeutta ja hyvinvointia jokaiselle, joka tälle leikkikentälle jalallaan astuu. Konkreettisesti Luova Labra ilmiintyy tähän maailmaan muun muassa kirjallisina teoksina, yhdessä kanssasi toteutettuina projekteina, workshoppeina, tapahtumina, peleinä, uusina konsepteina ja kohtaamisina.