Keitä me olemme?

“Ootte te kyllä hulluja”, on todennut arviolta yli 20, mutta alle 100 ihmistä viimeisen lähes kolmen vuoden aikana meille.

Siis meille, eli Martalle ja Samille. Olemme kaksi ihmistä Luovan Laboratorion takana. Perustajat ja yleistouhuajat. Alla on kuva meistä.

Unelmamme on räjäyttää maailma luovuuteen. Kertaheitolla. Vutumm!

Touhuttuamme tuota isoa kertaheittoa noin kaksi vuotta tulimme sellaiseen tulokseen, että tätä täytynee tehdä kuitenkin pitkäjänteisesti. Mutta miten? Takana kahden vuoden aikana oli jo yli 200 toteutettua projektia. Markkinoinnin tekemistä, pari omaa julkaistua kirjaa, koulumaailman mullistamista, puhumista, konsultointia, coworking-tilojen pyörittämistä, tapahtumabisnestä ja monenlaista muuta. Nyt ajattelimme keskittyä.

Heureka! Me rakastamme tarinankerrontaa. Seuraajamme taas rakastavat tarinoita.

Meistä siis tulkoon media. Suomen suosituin luovuuteen keskittyvä media.

Keskitymme mediassamme tuomaan sinulle uusia oivalluksia, inspiroivia hetkiä ja ennen kaikkea rohkeutta ja keinoja toteuttaa itseäsi. Olemme aina lämminhenkisiä, positiivisia, kannustavia ja aitoja. Tämä on media kaikille luovuudesta kiinnostuneille alaan, ikään ja lempiväriin katsomatta.

Mukana tällä matkalla meillä on kasvava (28.3.2018 hetkellä noin 15 kpl) joukko mitä ihanimpia ihmisolentoja aina yritysmaailmasta taiteen- ja tieteentekijöihin kirjoittamassa ja jakamassa omia ajatuksiaan luovuuden takaa. Teemme myös toimituksellista sisältöä jonkin verran itse. Haemme jatkuvasti uusia ihania olentoja kertomaan lisää tarinoita luovuutensa takaa.

Elätämme itsemme pääsääntöisesti ruoalla. Ruokaan tarvitsee joskus hiukan rahaa. Rahaa pyrimme tekemään kahdella tapaa: kumppaneiden ja tilaajien avulla. Täällä mediassamme siis.

Emme halua tehdä ihan perinteistä mainontaa, sitä tuotemainontaa siis. Sen sijaan tahdomme nostaa esille yrityksiä ja erilaisia tahoja, jotka tukevat suomalaista luovuutta tai kokevat luovuuden olevan osa heidän tekemistään. Näitä tahoja tuomme näkyvästi esiin sivuillamme, sosiaalisissa medioissa ja uutiskirjeissä. Tästä otamme hiukan rahaa yrityksiltä. Emme paljoa kuitenkaan.

Annamme kaikkien lukijoiden lukea viisi artikkelia kuukaudessa ilmaiseksi mediassamme. Tämän jälkeen pyydämme sinua liittymään tilaajaksi hintaan 5,90 €. Tämä on siis kuukausimaksu. Sitä vastaan pääset mukaan myös verkkokursseille, joilla tapahtuu taikoja. Oikeasti.

Tämän pidemmittä tarinoitta, kiitos, että luet tätä ja seikkailet sivuillamme. Olet varmasti ihana. Erityisesti siinä tapauksessa, että liityt tilaajaksi, tulet mukaan kumppaniksi ja jaat sisältöjämme eteenpäin muille.

Kaikissa asioissa meidät saat helpoiten kiinni mailitse osoitteesta labra@luovalaboratorio.com – sekä sosiaalisessa mediassa Facebookista, Instagramista ja Twitteristä.

Voit myös soitella meille, Martan saat kiinni numerosta 050-528 2712 ja Samin kuuma linja on numerossa 045-230 1499.

Back to top