Keitä me olemme?

“Ootte te kyllä hulluja”, on todennut arviolta yli 20, mutta alle 100 ihmistä viimeisen lähes neljän vuoden aikana Luovan Laboratorion väelle.

Melkoista se tämä väki on ollutkin. Yrityksen perustivat kaverukset Sami ja Martta kauniin kesän tiimellyksessä vuonna 2015. Siitä lähtien tämän yrityksen purjeiden alla on toteutettu unelmia kirjojen, co-working-tilojen, koulutusten, tarinankerronnan ja vähän vaikka minkä erilaisen “liiketoiminnan” merkeissä.

Kolmen vuoden virstanpylvään paukahtaessa kohdalle kaksikko päätti lähteä taivaltamaan erilaisia polkuja elämässä ja näin otti Sami ohjat käsiinsä yksinään ja itsekseen. Koska yksin on kovin tylsää leikkiä, ja aikaisemmin luodut unelma-aihiot eivät tuntuneet enää niin sopivilta, Sami etsi mukaansa uusia kavereita.

Uudet kaverit, tuttavallisemmin Antti ja Antti, yhdessä Samin kanssa käärivät hihansa ja päättivät viedä suomalaisen luovuuden osaamisen maailman merien taakse. Yhdessä he nyt toteuttavat luovuus-aiheisia verkkokursseja, rakentavat yhteisöä ja ihmettelevät maailman menoa.

Luovan Laboratorion, tai Creative Laboratoryn, kummin haluatkaan meitä kutsua, unelmana on aina ollut ja tulee olemaan: “Haluamme räjäyttää maailman luovuuteen.” Silloin ja tällöin, realistisemmassa maailmassa tuo muotoillaan myös muotoon: “Haluamme auttaa kaikkia maailman ihmisiä toteuttamaan enemmän niitä asioita, jotka he itse kokevat tärkeiksi.”

Misiota, vissiota ja unelmaa toteutellaan monin keinoin, mutta pääasiassa koulutusten, valmennusten, kirjojen, oppaiden, konsultointien ja monien muiden opetusten kautta. Sami kun meni tekemään MBTI-testin, sai tulokseksekseen roolin “opettaja” – niin tätä luonteen kohtaloa on nyt vaikea olla toteuttamatta.

Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli yhteydenotolle on tai ei ole aihetta. Samin saa kiinni numerosta 045-2301499 ja sähköpostista sami@luovalaboratorio.com. Kansainvälinen sivustomme elää osoitteessa https://www.mycreativelaboratory.com.

Back to top