Elämä & hyvinvointi 2017-10-26T17:38:01+00:00

Elämä & hyvinvointi

Kaikkein tärkein kyky yrittäjäksi aikovalle tai jotain uutta taikovalle

Yrittäjyysoppaissa puhutaan siitä, kuinka yrittäjän tulee olla sisukas ja rohkea. Joku ehkä ajattelee, että yrittäjän täytyy olla ennen kaikkea ahkera. Jonkun mielestä yrittäjän tärkein kyky on luovuus. Karisma! Hyvä numeropää! Organisointikyky! Myyntihenkisyys!

Lue koko teksti »

Martta Tervonen | ma 18.10.2017

 

Luetuimmat

Kauniita asioita syntyy rikkinäisistä palasista: Tarkastelussa Franz Kafka, Thomas Edison ja Nikola Tesla

Meeri Koutaniemi: Luova ihminen kykenee irroittautumaan todellisuudesta

Saako ihminen olla henkisesti alasti?

Uusimmat

Lapsi ei etsi ötököitä tullakseen tunnetuksi – miksei sitten aikuinen saisi elää rakastaen tekemistä kuin lapsi leikkiään?

Elämässä monia asioita on vaikea tehdä valmiiksi. Ymmärrämme toki helposti, että vaikkapa auton voi tehdä valmiiksi. Silloin kun autossa on kaikki mutterit ja muut osat paikallaan, se on valmis. Palapeli on valmis, kun siinä ei ole ainuttakaan aukkoa. Kuka määrittää sen, milloin oman elämämme asiat ovat valmiita? Me itse. Silloin, kun lopetamme.

Tekijä: | marraskuu 13th, 2017|Ei kommentteja

Ihmisen voima vapautuu usein keskellä synkkyyttä – elämän Suuri Taistelu pakottaa syntymään suuremmaksi

Elämme pehmeässä usvassa. Täällä on liian turvallista. Täällä ei ole pakko tehdä mitään. On olemassa tunnettu heittokin, että mitään ei ole pakko tehdä, muuta kuin kuolla. Olemme tuomittuja elämään, joka ei tunnu miltään, jos sitä tunnetta ei erikseen osaa hakea ja löytää.

Tekijä: | marraskuu 8th, 2017|Ei kommentteja